Flotten

Upplev en av Sörmlands sjöar. Hyr vår flotte.

2017-04-27 16.48.59Nästan ljudlöst glider ni fram i sakta mak på en av de sörmländska sjöarna vid namn Övre Gällringen. Vatten som kluckar, ljud från naturen och stora möjligheter att få uppleva spännande fåglar så som storlom och havsörn.

Bokning och priser

Under er färd kan ni upptäcka sjön, gå i land på någon av öarna eller ankra upp mitt i sjön och bara njuta. Hitta ert eget badställe från klipporna eller bada från flottens badstege.

Vår flotte är stor och stadig och rymmer 10-12 personer. Här kan ni sittandes bekvämt runt bordet njuta av medhavd matsäck eller köpa en ekologisk fikakorg från oss med lokala produkter.

Flotten drivs av en liten elmotor, det är tyst, annorlunda – en magisk upplevelse som inte liknar något annat. Den är lätt att använda och vi visar er vid ankomst hur den fungerar. En blåsig dag visar vi på en karta (som ni också får med er) hur ni bäst färdas på sjön.

bryggbåtnybild

Bryggbåtstämning

Vid riktigt hård blåst har elmotorn inte kapacitet att föra båten framåt. Ni kan då välja på att ligga kvar vid bryggan/viken eller avboka turen. Lämna alltid ert telefonnummer vid bokningen så vi kan nå er om vi avråder från en tur.

Bokning och priser

2017-05-01 12.54.05